welkom op de site van natunique

Epoxy sieraden

Natunique

Epoxy sieraden

Sieraden van bloemhanger tot oorbellen of complete sieraden set. Om meer te weten te komen over de materialen van de sieraden of over mij en Natunique lees hier dan verder.

Sieraden by Natunique

Omdat ik graag mijn creatieve kant wil delen ben ik begonnen met Natunique. De bedrijfsnaam is ontstaan uit twee woorden: nature¹ en unique². Hier onder vallen; Epoxy sieraden, accesoires, workshops en op maat gemaakte epoxy creaties.

 

Over epoxy voor sieraden

Epoxy is een uitzonderlijk harde en taaie chemische hars. Het verschilt van andere harssoorten, zoals polyester en vinylester, doordat het superieure eigenschappen heeft op het gebied van hechting en weerstand tegen chemicaliën, water etc. Epoxy hars ontstaat uit een chemische reactie tussen de 2 componenten. Epoxy is het resultaat van de dwarsverbinding tussen de moleculen van de hars en de harder. Onze epoxy ruikt niet of nauwelijks. Uitgeharde epoxy is veilig voor mens, dier en plant.

Shop hier je sieraden

Of kijk ook eens naar epoxy accesoires of opties voor op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb jij interesse gekregen en wil je meer weten en/ of een vraag over onze sieraden? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Natunique. We voorzien je graag van professioneel advies. Heb je vragen of wil je graag wat meer informatie? Laat dan gerust een bericht achter in het contactformulier op deze website. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

Volg ons

Shopping Cart